obilniny

Hodné a zlé sacharidy. Proč je potřebujeme a kterých se nemusíte bát při dietě?
Zdraví

Hodné a zlé sacharidy. Proč je potřebujeme a kterých se nemusíte bát při dietě?

Sacharidy mají špatnou pověst. Máme tendenci na ně svalovat každý kilogram navíc…
Špalda: Proč je zdravější než klasická pšenice? A v jakých receptech ji využít?
Recepty

Špalda: Proč je zdravější než klasická pšenice? A v jakých receptech ji využít?

Špaldová mouka je zdravější než klasická pšeničná, ač není bezlepková, má určitý…
Jak se liší celozrnné pečivo od vícezrnného. Při dietě je lepší jedno z nich
Hubnutí

Jak se liší celozrnné pečivo od vícezrnného. Při dietě je lepší jedno z nich

Tmavé, cereální, vícezrnné, rustikální… Obchodníci někdy za „celozrnné“ vydávají…