Beran

21. 3. – 20. 4.

Láká vás více se pohybovat, užívat si společnosti a především se se svými přáteli podílet na dlouho plánované akci. Mezi lidmi se setkáváte se sympatií, neboť jste teď schopni lépe pochopit jejich složité myšlenkové procesy, a navíc vůči nim projevit velkou srdečnost.

Nejlepší den: 24 . 8.
Nejhorší den: 29. 8.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Tyto dny si vlivem čtveřice retrográdních planet více hlídejte své emoce, abyste se vyhnuli konfliktům, a to především na pracovišti. V komunikaci se šéfem se držte raději zpátky a nebuďte rozladění, pokud vám nepůjde řešení různých situací tak rychle, jak byste si přáli.

Nejlepší den: 26. 8.
Nejhorší den: 28. 8.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

První polovina týdne je vhodná k bilancování a plánování, také začnete lépe rozumět chování okolí. Rodina vás sice může malinko brzdit v rozletu, ale víte, že platí závazky, které jste si odsouhlasili. Později si společně všechno vynahradíte, navíc neztratíte na důvěře.

Nejlepší den: 23. 8.
Nejhorší den: 25. 8.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Po pracovní stránce jste v tomto období na začátku nových plánů, a co se týče různých obchodů, mají tendenci se nadějně rozjet. Můžete tudíž překonat mrtvý bod, na kterém jste v poslední době přechodně uvízli, ale každopádně se snažte, abyste toto oživení nepromarnili.

Nejlepší den: 25. 8.
Nejhorší den: 27. 8.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Snažíte se teď jít ve věcech mnohem více do hloubky a hodně vás zajímá, jak se svým protějškem působíte na okolí. Faktem je, že i podle vašich vlastních měřítek se vám některé vaše úvahy zdají podivné. V brzkých dnech vás může čekat pozvání do uzavřené společnosti.

Nejlepší den: 28. 8.
Nejhorší den: 23. 8.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Slunce pluje vaším znamením a příliv jeho síly poznáte ve veškerém svém konání. Nic se však nemá přehánět, takže pozor, abyste se příliš nepřeceňovali. Bude vhodné, když se na své činy zkusíte dívat i očima jiných, přijdete k zajímavému poznání.

Nejlepší den: 29. 8.
Nejhorší den: 24. 8.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

V okruhu vašich kolegů vás mohou provázet menší problémy, které vás ale nerozhodí, naopak zaktivizují váš bystrý úsudek a rychlé myšlení. Zjišťujete, že vaši spolupracovníci jsou sice milí, ale mnoho z nich pokulhává ve své odbornosti, tudíž se spoléháte na svůj rozum.

Nejlepší den: 25. 8.
Nejhorší den: 23. 8.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Uvědomujete si, že se ve vaší osobnosti skrývá zvláštní síla, díky které se vám splnil už nejeden cíl. Vážíte si tohoto štěstí, ale víte, že není dobré sklouznout do přehnané náročnosti. Vaše děti od vás nyní mohou získat cenné rady, udělejte si na ně teď více času.

Nejlepší den: 24. 8.
Nejhorší den: 26. 8.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Vaše organizační schopnosti si v tomto týdnu přijdou na své. Pomůžete vyřešit pracovní problém a od kolegů i vedení se vám může dostat překvapivého uznání. Mars v Panně je vám hodně nakloněn, což se odrazí i v milostných vztazích. Pozor jen na zbrklost, může mnohé narušit!

Nejlepší den: 27. 8.
Nejhorší den: 28. 8.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Saturn procházející vaším znamením pouští ohňostroj hravých záblesků a vybízí vás k uvolnění a zábavě. Cítíte se v dobrém rozmaru a snažíte se, aby vám tato nálada vydržela, přičemž nepřicházíte zkrátka ani v zaměstnání. Máte možnost ukázat světu své skvělé dovednosti.

Nejlepší den: 28. 8.
Nejhorší den: 29. 8.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Pevné zázemí je pro vás to hlavní a nehodláte ho ničím narušovat. Vše si do detailu promyslíte a spočítáte, ovšem pamatujte na to, že život se nalinkovat nedá, a proto se nevyhýbejte častější improvizaci. Rodina vám dá i tak najevo, že jste pro ni přirozenou autoritou.

Nejlepší den: 23. 8.
Nejhorší den: 24. 8.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Máte před sebou mnoho příležitostí k výdělku, ale budete si muset vybrat jen některé z nich. Byť jste s něčím takovým počítali, zabere vám spoustu času, než si v sobě uděláte jasno. To pak ale může způsobit, že budete v soukromí uzavřenější a málomluvnější než dříve.

Nejlepší den: 26. 8.
Nejhorší den: 25. 8.