Beran

21. 3. – 20. 4.

Procházíte citově nabitým obdobím, zároveň se toužíte bavit, vyhledávat společnost a život bez kontaktu s ostatními si teď neumíte představit. Pozor však na zbytečnou rozmařilost, aby tím neutrpěla vaše finanční sféra. Velký vliv na vás budou mít v této oblasti ženy.

Nejlepší den: 6. 2.
Nejhorší den: 2. 2.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Zamýšlíte se nad tím, co jste vykonali, jaké jste udělali chyby a jste odhodláni je v nejbližším období odstranit. Stavět vzdušné zámky vás neláká, a jestli se nyní cítíte s někým dobře, jsou to lidé praktického ražení. Společný náboj vás může posunout hodně dopředu.

Nejlepší den: 1. 2.
Nejhorší den: 4. 2.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Váš nadřízený si vás nemůže vynachválit, i když po finanční stránce nejste zatím doceněni. Každopádně je pro vás prospěšné projevit vděčnost za všechno pozitivní, co se vám od vašeho šéfa dostává. Už teď máte našlápnuto pohnout se dopředu a expandovat ve své kariéře.

Nejlepší den: 31. 1.
Nejhorší den: 5. 2.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Úterní novoluní ve Vodnáři pro vás může být, a to hlavně v oblasti komunikace, tak trochu divokou jízdou. I Merkur varuje před nervozitou a zkratovým jednáním, přičemž zároveň nabádá, abyste se více soustředili na práci. Snažte se v něm dosahovat stoprocentních výsledků.

Nejlepší den: 3. 2.
Nejhorší den: 1. 2.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Pokud svádíte vnitřní zápas sami se sebou, poslechněte rady hvězda držte se více při zemi. V partnerském vztahu máte totiž tendenci se nořit do hlubin ideálů a hledat něco víc, než je vám váš partner schopen dát. Nepoddávejte se honu za iluzemi a raději přibrzděte

Nejlepší den: 4. 2.
Nejhorší den: 3. 3.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Milé Panny, těšte se na zvýšení finanční stability rodiny a odlehčení od zátěží, které vás poslední dobou provázely. Můžete najít nějaký nový způsob, jak se potýkat s hypotékou, nebo získáte velmi výhodnou půjčku. Přáno je taktéž promýšlení vaší profesní strategie.

Nejlepší den: 2. 2.
Nejhorší den: 31. 1.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Ze všech stran slyšíte houkat milostnou sirénu a její vábení je pro vás velmi opojné. Uvědomujete si, že život není jen práce, ale že jeto také potěšení. Proto se vám ani trochu nechce odepírat si romantické momenty těchto dnů. Jděte za tím, co vás činí šťastnými.

Nejlepší den: 5. 2.
Nejhorší den: 6. 2.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Na lásku vám nyní zbývá jen velmi málo času, protože všechny vaše volné chvíle a energii pohlcuje váš tvůrčí projekt. Hezky v něm vybočujete z běžného myšlení a jeden nápad následuje další. Nedivte se, když bude váš protějšek z vaší citové absence poněkud podrážděný.

Nejlepší den: 1. 2.
Nejhorší den: 4. 2.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Milí Střelci, vaše argumenty jsou sice hodně přesvědčivé, přesto však pro mnohé lidi postrádají logiku. Ovládají vás emoce úterního novoluní, tudíž se může stát, že budete náchylnější na četná nedorozumění. Dejte na radu dobrého přítele, který se vás bude snažit usměrnit.

Nejlepší den: 31. 1.
Nejhorší den: 2. 2.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Prožíváte poměrně klidný týden a dá se říci, že máte vše pod kontrolou. Pokud by vás chtěl někdo oklamat, okamžitě to zjistíte, a pokud se objeví jakýkoli problém, najdete konstruktivní řešení. V lásce se mohou objevit nové možnosti, každopádně vše rozumově zhodnotíte.

Nejlepší den: 6. 2.
Nejhorší den: 3. 2.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Máte skvělé období pro zaměstnání, protože disponujete přemírou dobrých nápadů, a novoluní procházející vaším znamením vám dodává schopnost většího sebeprosazení. Můžete zaujmout novinkami ve svém oboru, a co se týká vyjednávání a zprostředkování, jste naprosté jedničky.

Nejlepší den: 4. 2.
Nejhorší den: 5. 2.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Vám nebo vašemu protějšku se může v následujících dnech naskytnout příležitost k nevěře, ale nelekejte se, hvězdy vás v tom rozhodně nenechají. Ani u jednoho z vás nedojde k zamilování mimo vztah, naopak se utvrdíte, jak moc pro sebe znamenáte a že jste si souzeni.

Nejlepší den: 2. 2.
Nejhorší den: 1. 2.

Zdroj: E.M.A. Europe