Pondělí 11. 10.

Měsíc se přesouvá do Kozoroha v 19.15. Zaměřte se na odstranění celulitidy a rozšířených žilek na nohou či stehnech. Pokud to ještě neděláte, začněte s otužováním.

Úterý 12. 10.

Luna dorůstá v Kozorohu. Navštivte kosmetiku, pedikúru, manikúru, saunu a dopřejte si sedací koupele. Dodejte tělu zinek, pomáhá udržovat čistou a zdravou pleť.

Středa 13. 10.

Měsíc se ve 22.47 přesouvá do Vodnáře. Vyzkoušejte nové pleťové masky, zajděte si na masáž zad, šíje, případně celého těla, vhodné jsou indické masáže hlavy a obličeje a i lymfatická. Zdravý je vitamin D, tělo si ho vytváří sluněním a díky němu budete mít zdravé kosti a zuby. Kromě slunění obsahují vitamin D i mléčné výrobky, vejce a tučné ryby.

Čtvrtek 14. 10.

Luna se nachází ve Vodnáři. Vhodná je masáž nohou a ošetření křečových žil. Jejich tvorbě se dá předcházet např. sprchováním nohou střídavě teplou a studenou vodou.

Pátek 15. 10.

Měsíc dorůstá ve Vodnáři. Jezte ananas! Obsahuje bromelin, což je enzym rozkládající bílkoviny, a předchází tvorbě křečových žil. Snažte se pravidelně vyprazdňovat.

Sobota 16. 10.

Luna se přesouvá do Ryb ve 4.22. Pokud zpozorujete křečové žilky, noste stahovací punčochy. Při odpočinku nohy zvedněte, ať jsou výš než srdce. Nenoste podpatky.

Neděle 17. 10.

Měsíc se nachází v Rybách. Vyzkoušejte reflexní masáže nohou, pečujte o chodidla, navštěvujte pravidelně pedikúru. Pracujte na sobě a přinese vám to štěstí.