Pondělí 24. 1.

Měsíc ubývá ve Vahách. Pro dnešek je vhodná kosmetika, líčení nebo změna vizáže, včetně oblečení. Čaje neslaďte cukrem, raději využijte včelí med, který je zdravý.

Úterý 25. 1.

Luna se nachází ve Vahách. Svému tělu dodejte hořčík, vitaminy A a B. Omezte sůl, dá se nahradit různými bylinkami, které využívejte zejména v syrovém stavu.

Středa 26. 1.

Měsíc se ve 4.57 přesouvá do Štíra. Dopřejte si masáže, a pokud trpíte na infekce močových cest, udělejte si sedací koupele z heřmánku. Jezte rovněž brusinky.

Čtvrtek 27. 1.

Luna ubývá ve Štíru. Rozšířené žilky můžete odstranit buď operací, nebo si můžete pomoci sami. Odpočívejte s nohama nahoře, ženy by neměly nosit podpatky.

Pátek 28. 1.

Měsíc se přesouvá do Střelce v 8.35. Sauna posiluje imunitní systém, pozvedá náladu a zlepšuje kvalitu spánku. Zkuste také indickou masáž hlavy – zbavuje depresí.

Sobota 29. 1.

Luna ubývá ve Střelci. Pečujte o pleť a nehty, zajděte si ke kvalitní kosmetičce a pedikérce. Pohyb je velmi důležitý a snižuje riziko vzniku srdečních onemocnění.

Neděle 30. 1.

Měsíc se v 10.09 přesouvá do znamení Kozoroha. Pečujte o svoji pleť a nehty, využijte blahodárných účinků sauny a koupele. Zaměřte se na čištění pleti, pleťové masky a depilaci celého těla. Vše si můžete udělat doma, případně se svěřte do rukou profesionálů a relaxujte. Pokud máte problémy s klouby, popřemýšlejte, zda byste neměli shodit nějaké to kilo nadváhy

Zdroj: E.M.A. Europe